Dé schrijfwedstrijd van de leden van NDP Nieuwsmedia

Bij een wedstrijd horen prijzen! De beste brieven worden écht gepubliceerd in een van de deelnemende nieuwstitels. Toch is dat nog niet alles: 


1e Prijs
Schrijf je de allerbeste brief, dan win je een exclusieve rondleiding op de redactie van het Algemeen Dagblad! Hoofdredacteur Rennie Rijpma leidt je hoogstpersoonlijk rond op de plek waar de krant wordt gemaakt. Je ontmoet redacteuren, ziet het maakproces en leert hoe de krant iedere dag tot stand komt. Daarnaast krijg je een digitale recorder (zie hieronder) en een mooie bokaal.


2e Prijs
Vroeger heette het een memorecorder, maar tegenwoordig worden deze kleine opnameapparaatjes vooral gebruikt voor podcasts. Met deze recorder neem je niet alleen interviews op zodat je deze goed kunt terugluisteren en uitwerken, maar heb je ook het gereedschap in handen om een professioneel klinkende podcast te maken. 


3e Prijs
Waaraan herken je een schrijvend journalist? Aan zijn pen en notitieboekje natuurlijk! Met deze set van Moleskine kun je al je ideeën voor een artikel kwijt, gespreksnotities maken, en - als je een visueel denker bent - mooie schetsen maken!